Junttan

Junttan 45 years
Help Desk & Spare Parts Portal Suppliers

Junttan ja paalumittaukset vuonna 2022

18.3.2022

Tervehdys,

Vuosi 2022 Junttanilla on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja olemme jatkaneet toimintamme ja palvelujemme kehittämistä. Tämän vuoden yhtenä tavoitteena onkin ollut Junttanin paalumittausliiketoiminnan (Deep Foundation Analysis – DFA) saatavuuden ja joustavuuden parantaminen. Olemme näissä merkein vahvistaneet tiimiämme ja uusimpana lisäyksenä tiimiin liittyi Teemu Repo. Repo tuo tiimiin oman osaamisensa lisäksi arvokkaan panoksen uusien tiimijäsenten koulutuksella sillä vuonna 2022 aiomme kasvattaa tiimiämme. Junttanilla haluamme panostaa tulevaisuuteen ja kehittää Suomen paalumittaustoimialaa pitkäjänteisesti.

Viimeisimmät liiketoimintamme lisäykset tuovat Junttanin asiakkaille aikaisempaa monipuolisemmat vaihtoehdot työmailla tarvittaviin mittauksiin. Saatavuuden ja joustavuuden varmistamiseksi olemme kehittäneet vuokrausliiketoimintamalliamme dynaamisten koekuormitusten, sekä ehjyysmittausten muodossa ja tuommekin ensimmäisinä Suomessa etämittaukset tasolle, jota ei muualta maailmasta vielä löydy.

PDA-MITTAUKSET

Etämittauslaitteen vuokraus

Junttanin DFA tiimissä joustavuus ja saatavuus ovat erittäin keskeisessä osassa tekemistämme. Mietimme miten tarjota Suomessa toimiville asiakkaille palveluitamme vielä aiempaa joustavammin ja näin tehostaa asiakkaiden paalutusurakoita. Tähän tarpeeseen vastaa täydellisesti Junttanin etämittauslaitteisto. Olemme kehitelleet laitteistolle viikkovuokraus paketin, joka on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

VIIKKOVUOKRAUS

Nyt laitteisto on vuokrattavissa viikkopohjaisesti nopeallakin aikataululla, jolloin asiakas pystyy itse sovittamaan tehokkaammin työmaan aikataulut mittausten kanssa. Näin Junttanin asiakkaat voivat keskittyä enemmän paaluttamiseen mittaajan odottelun sijaan.

Peruspaketti sisältää laitteiston viikkovuokran, sekä tarvikkeet noin 16 teräsbetonipaalulle.

Täysin räätälöitävissä olevat lisävaihtoehdot asiakkaalle ovat:

  • Kulutusosapaketti teräsputkille – Hinnoitellaan työkohteen ja mitattavien paalujen määrän mukaan.
  • Porakonepaketti – Sisältää Makita DHR182 akkuporakoneen, sekä tarvittavat akut (2kpl – 4Ah ja laturin työn suorittamiseen
  • Junttan Turva – Junttanin oma palvelu, jossa Junttan kantaa vastuun antureiden hajoamisesta. Junttan Turva ei ole vakuutus.

Laitteistoa ensikertaa vuokratessa Junttanin mittausasiantuntija toimittaa laitteiston työkohteeseen ja kohteessa järjestetään käyttöönottokoulutus. Jatkossa laitteisto on noudettavissa työkohdetta lähinnä olevasta postin toimipisteestä.

Ehjyysmittausten etätoteutus (PET/PIT-mittaus)

Junttanin palveluihin on pitkään jo kuulunut myös ehjyysmittaukset. Joustavuuden ja saatavuuden parantamisen ollessa keskeisiä teemojamme tänä vuonna tuomme myös Suomeen vaihtoehdon tilata Junttanilta ehjyysmittaukset etänä.

Etätoteutuksessa ehjyysmittauksia on mahdollista suorittaa aiempaa joustavammin ja urakoitsija voi näin ollen tehokkaammin ajoittaa työmaan aikatauluihin vaaditut ehjyysmittaukset. Paremman aikataulutuksen vuoksi työmaalta on mahdollista saada mittaustuloksia kattavammin aiheuttamatta häiriöitä muille työmaan toiminnoille.

Ehjyysmittauslaitteisto on mahdollista vuokrata Junttanilta viikkopohjaisesti ja paketti sisältää kaiken tarvittavan onnistuneeseen mittaukseen. Laitteistoa ensikertaa vuokratessa Junttanin mittausasiantuntija toimittaa laitteiston työkohteeseen ja kohteessa järjestetään Junttanin toimesta käyttöönottokoulutus. Jatkossa laitteisto on noudettavissa työkohdetta lähinnä olevasta postin toimipisteestä.

Ota yhteyttä, ja sovitaan esittely!

Teemu Repo, Leading Specialist, Geotechnology
Tel. +358 50 438 7200
Email. teemu.repo@junttan.com

Sami Kirsilä, Head of DFA Services
Tel. +358 400 871 482
Email. sami.kirsila@junttan.com

Lue lisää paalumittauksista täältä!

Katso myös etämittauslaitteistosta käytännössä:

 

 
Contact Us

How can we help you?

  • Technical & manual requests, for faster help, please contact Junttan Service Desk
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.