Junttan

Suppliers Online services

Strateginen Ostaja, Junttan Oy, Kuopio

9.10.2019

Haemme Junttan Oy:n Kuopion tehtaalle

STRATEGISTA OSTAJAA

Tehtävässä vastaat tuotannon tarvitsemien osien, alihankintapalveluiden ja projektituotteiden hankinnasta. Kehität ostotoimintaa yhtiön hankintastrategian mukaisesti ja hoidat myös päivittäisiä ostorutiineja. Olet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä kumppaniverkostoa sekä seuraat verkoston toimintaa tunnuslukujen avulla. Osallistuminen toimittajatapaamisiin ja sopimus- yhteistyöneuvotteluihin kuuluvat tehtävänkuvaasi.

Toivomme sinulta soveltuvaa, vähintään AMK –tasoista koulutusta sekä mielellään muutaman vuoden kokemusta ostotoiminnasta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hitsaavan ja koneistavan teollisuuden tuotannon ja toimittajamarkkinan tuntemus ja sopimustekniikan hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta toivomme tarkkuutta, kustannustietoisuutta ja vastuunottoa. Pystyt priorisoimaan tehtäviä ja hoitamaan asioita järjestelmällisesti sekä tehokkaasti, vaikka aikataulut ovat toisinaan tiukat. Olet oma-aloitteinen ja toimit itsenäisesti, mutta myös yhteistyössä hankintatiimin ja muun organisaation kanssa. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemusta työskentelystä ERP –järjestelmien (IFS –tuotannon ohjausjärjestelmän tuntemus on eduksi) ja MS Office –ohjelmiston (Excel) kanssa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mukavien työkavereiden ja voimakkaasti kehittyvän liiketoiminnan parissa kansainvälisessä sekä kasvavassa yrityksessä. Pääset vaikuttamaan osto- ja hankintatoimen kehittämiseen, prosesseihin ja sitä kautta omaan toimenkuvaasi sekä työskentelytapoihin.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Saku Korhonen, puh. 050 400 1543 tai saku.korhonen@junttan.com. Parhaat ajat tavoitella ovat perjantai 11.10. klo 14-16, tiistai 15.10. klo 12-13 ja torstai 17.10. klo 15-16.

Hae tehtävää laittamalla hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Saku Korhoselle osoitteeseen saku.korhonen@junttan.com otsikolla ”Strateginen ostaja” 22.10.2019 mennessä.

 
Contact Us

How can we help you?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.