Junttan

Suppliers Online services

CNC-koneistaja ja Levyseppähitsaaja (MIG/MAG), Junttan Oy, Kuopio

10.1.2020

Etsimme Junttan Oy:n Kuopion tehtaalle

CNC-KONEISTAJAA

CNC-koneistajan työtehtäviin kuuluu ohjelmointia, asetuksen tekoa ja koneistusta. Käytössämme on kaksi TOS Varnsdorf aarporaa, joissa on Heidenhain-ohjaus. Haemme ryhmäämme kokenutta koneistajaa kyseisille työstökoneille.  Työ on kaksivuorotyötä.

LEVYSEPPÄHITSAAJAA (MIG/MAG)

Levyseppähitsaajan työtehtävään kuuluu erilaisten teräsrakenteiden silloitus- ja kokoonpanohitsaukset. Hitsattavat materiaalit ovat pääsääntöisesti seostamattomia- ja suurlujuusteräksiä. Yleisin käytössämme oleva hitsausprosessi on MAG-hitsaus. Voimassa olevat hitsausluokat eivät ole pakolliset, mutta ne katsotaan eduksi. Pääsääntöisesti työskentelemme yhdessä vuorossa, mutta odotamme sinulta valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta hitsauksen parissa sekä hyvää piirustusten lukutaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, haasteelliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä.

Hae tehtävää laittamalla hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen HR-koordinaattori Maija Kauhaselle osoitteeseen maija.kauhanen@junttan.com, otsikolla ”CNC-koneistaja” tai Levyseppähitsaaja” 26.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Janne Tuovinen, Production Manager
puh. +358 44 074 6967 tai
email. janne.tuovinen (at ) junttan.com

 

 
Contact Us

How can we help you?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.